MARKETINGADVIES EN SPORT SPONSORING

Partnership in alle openheid

Het aanbod en de druk zijn van die aard dat alleen al de ervaring van onze afdeling Verhulst and Friends van kapitaal belang is om u de juiste aanbevelingen te doen in functie van uw doelstellingen, doelgroepen en budget.

Shirts of reclamepanelen, public relations manifestaties tijdens de matchen of uw merknaam in publiciteits- en informatiecampagnes – Verhulst and Friends ondersteunt haar adviezen met statistieken en studies.

Deze aanpak past in de open sfeer van samenwerking: de definitieve contracten worden rechtstreeks tussen u en de club of de organisatie ondertekend en wij ontvangen de klassieke fee van een reclameagentschap, waardoor u eveneens kan genieten van onze dienstverlening, relaties en ervaring (aangepaste service, publieksstatistieken, enz.). Met Verhulst and Friends kan het niet verkeerd gaan…

Passies aanzwengelen, met een duizelingwekkend publiek!

Als leider in deze branche kennen we alle terreinen en onze ervaring is uw belangrijkste troef om op te vallen.
Voetbal, atletiek, tennis, paardensport, autosport, golf, enz.: ons netwerk van borden, onze afspraken met de clubs en de sportorganisaties, en vooral onze ervaring zijn een garantie voor al uw plannen.

Achter de schermen van de televisie…

Verhulst and Friends commercialiseert de uitzendrechten voor televisie van de Europacupmatchen van de Belgische en Luxemburgse clubs.
Anderzijds hebben we overeenkomsten met grote verdelers van rechten zodat wij aan de netten de uitzendrechten kunnen aanbieden van de belangrijkste Europacup-wedstrijden en de officiële en vriendschappelijke interlands van de Belgische nationale voetbalploeg.

Heeft u een vraag? Wilt u gratis een gepersonaliseerde offerte ontvangen?

Aarzel niet om ons te contacteren!

FOLLOW US

Blijft u graag op de hoogte van de nieuwste en meest exclusieve evenementen die u uw klanten en zakenrelaties kan aanbieden?

© 2020 VERHULST AND FRIENDS. All Rights Reserved.

Heeft u een vraag? Wilt u gratis een gepersonaliseerde offerte ontvangen?

Aarzel niet om ons te contacteren,we helpen u graag verder!
+ 32 2 880 71 53

Blijft u graag op de hoogte van de nieuwste en meest exclusieve evenementen die u uw klanten en zakenrelaties kan aanbieden?

Schrijf u dan nu via onderstaand formulier in op onze VIP-nieuwsbrief!