Sponsoring Koninklijke Belgische Hockey Bond

Vergroot uw naambekendheid in de hockeywereld: word sponsor van de Koninklijke Belgische Hockey Bond en bied zo mogelijkheden aan de Belgische clubs om hun leden beter te omkaderen.

WORD SPONSOR VAN DE KONINKLIJKE BELGISCHE HOCKEY BOND

De Koninklijke Belgische Hockey Bond is de federale organisatie van de hockey spelers en speelsters en van hun clubs. In deze hoedanigheid wil de KBHB de beste omstandigheden ontwikkelen voor het beoefenen van de hockey sport in open lucht en in zaal in het ganse land. Door zijn initiatieven in België wil de KBHB het positief imago en de educatieve, sociale en familiale waarden van hockey ondersteunen door de organisatie van de competities en door de vorming van de sportieve verantwoordelijken. Door de actieve ondersteuning van de nationale ploegen op hoog niveau wil de KBHB het Belgische hockey als Olympische sport positioneren op internationaal vlak.

Heeft u een vraag? Wilt u gratis een gepersonaliseerde offerte ontvangen?

Aarzel niet om ons te contacteren,we helpen u graag verder! 
Tel. : + 32 2 880 71 53

FOLLOW US

Blijft u graag op de hoogte van de nieuwste en meest exclusieve evenementen die u uw klanten en zakenrelaties kan aanbieden?

© 2020 VERHULST AND FRIENDS. All Rights Reserved.

Blijft u graag op de hoogte van de nieuwste en meest exclusieve evenementen die u uw klanten en zakenrelaties kan aanbieden?

Schrijf u dan nu via onderstaand formulier in op onze VIP-nieuwsbrief!