RONDE VAN VLAANDEREN:
VIP hospitality packages

2023

Beleef een onvergetelijke dag in de exclusieve Tenera VIP Village, speciaal georganiseerd voor de Ronde van Vlaanderen. Deze village bevindt zich op een unieke plaats, met meer dan 2000 m2 tenten, 3 grote schermen en meer dan 600 genodigden van bedrijven. Verhulst and Friends stelt u verschillende VIP Hospitality Packages voor. Een droomevenement naar het imago van uw bedrijf!

het exclusieve tenera vip dorp

 • De Steenbeekdries, een gevreesde “kuitenbijter” met een gemiddeld stijgingspercentage van 7,6% onmiddellijk na de Koppenberg en net vóór de Taaienberg, ligt in volle finale, op 40km van de aankomst.
 • De Steenbeekdries is door zijn lange bocht heel geschikt om het peloton op grondige wijze te bestuderen en de renners te herkennen. Welke renner zit nog fris en welke niet? U kan het allemaal LIVE beleven op de Steenbeekdries.
 • Reeds jaren staat de Steenbeekdries bekend om zijn geweldige ambiance tijdens de passage van de renners.
  Met onze shuttledienst bereikt u snel en filevrij ons tentencomplex op de Steenbeekdries. Ook onze parking is vlot bereikbaar.
 • Tenera Event vzw (alumniorganisatie Zuid-Oostvlaamse studentenvereniging aan de KU Leuven) organiseert haar 12e wielerevent als erkend partner van Flanders Classics en schenkt jaarlijks een deel van haar opbrengsten aan zorgvuldig geselecteerde goede doelen.
 • De voorbije jaren maakten 6 à 700 enthousiaste aanwezige VIP’s en supporters van dit gebeuren een groot succes met de nodige ambiance.
 • Wij hebben met onze organisatie nu reeds 11 jaar met succes dit tentendorp opgezet en hebben dit evenement door de jaren heen tot in de details verfijnd. Een optimale beleving van deze wielerhoogdag staat bij ons centraal.
 • Als enige VIP dorp op de Steenbeekdries geniet u op een exclusieve manier van de Ronde. Bij ons dus geen massa gebeuren maar ruimte voor de nodige gezelligheid en rust weg van de drukte.
 • In ons tentencomplex, opgesteld langs de kasseihelling Steenbeekdries, op het parcours van de Ronde, volgen wij de wedstrijd zowel live als op verschillende reuzenschermen en flat-screens. Tijdens al het sportieve geweld wordt de inwendige mens op uitgebreide en stijlvolle wijze versterkt, met een champagne aperitief, een royale luxe barbecue (vlees en vis) met aangepaste wijnen, dessert buffet, koffie en pousse-café en ‘open bar’.
 • Een gepersonaliseerde shuttle service brengt u vanaf 10.30u naar boven en tot 19u veilig weer naar beneden. Wachttijden blijven steeds zeer beperkt.

Heeft u een vraag? Wilt u gratis een gepersonaliseerde offerte ontvangen?

Aarzel niet om ons te contacteren!

FOLLOW US

Blijft u graag op de hoogte van de nieuwste en meest exclusieve evenementen die u uw klanten en zakenrelaties kan aanbieden?

© 2020 VERHULST AND FRIENDS. All Rights Reserved.

Heeft u een vraag? Wilt u gratis een gepersonaliseerde offerte ontvangen?

Aarzel niet om ons te contacteren,we helpen u graag verder!
+ 32 2 880 71 53

Blijft u graag op de hoogte van de nieuwste en meest exclusieve evenementen die u uw klanten en zakenrelaties kan aanbieden?

Schrijf u dan nu via onderstaand formulier in op onze VIP-nieuwsbrief!