PROFESSIONELE ORGANISATIE VAN BEDRIJFSCEREMONIES

U overweegt om prijzen of award’s binnen uw bedrijf uit te reiken ? Goed idee, dit soort van ceremonies trekt vaak professionele aandacht aan vanuit de sector en soms zelfs van buiten af. Daarom is het natuurlijk van belang dat de ceremonie professioneel en aantrekkelijk is. Maar hoe organiseer ik ze zo een evenement? 

Verhulst and Friends: DE EXPERT IN CEREMONIES

Het antwoord is eenvoudig: zorg ervoor dat u een partner onder de arm neemt die u vertrouwt. Een partner die decennialange ervaring heeft met de organisatie van bedrijfsceremonies, maar die ook goede papieren kan voorleggen en waarbij u zich ondersteund voelt.

Zo’n partner is Verhulst and Friends. Als evenementbureau heeft Verhulst and Friends immers al succesvolle ceremonies en prijsuitreikingen georganiseerd voor klanten als Carglass of nog de BLRW (shopping awards). 

Wilt u de succesvolle ceremonies van Verhulst and Friends graag van naderbij bekijken of wenst u geheel vrijblijvend bijkomende informatie? Aarzel dan niet langer en contacteer ons!

Bovendien verzekert Verhulst and Friends niet alleen de vlekkeloze en luxueuze organisatie van de ceremonie of prijsuitreiking zelf, maar verzorgt het ook:

  • het uitkiezen van een geschikte locatie
  • de luxueuze aankleding van deze locatie
  • het ontwerp, de productie en de verzending van uw uitnodigingen
  • de ontvangst van uw gasten
  • de luxueuze receptie en eventuele bijkomende catering
  • en zo veel meer!

Heeft u een vraag? Wilt u gratis een gepersonaliseerde offerte ontvangen?

Aarzel niet om ons te contacteren!

FOLLOW US

Blijft u graag op de hoogte van de nieuwste en meest exclusieve evenementen die u uw klanten en zakenrelaties kan aanbieden?

© 2020 VERHULST AND FRIENDS. All Rights Reserved.

Heeft u een vraag? Wilt u gratis een gepersonaliseerde offerte ontvangen?

Aarzel niet om ons te contacteren,we helpen u graag verder!
+ 32 2 880 71 53

Blijft u graag op de hoogte van de nieuwste en meest exclusieve evenementen die u uw klanten en zakenrelaties kan aanbieden?

Schrijf u dan nu via onderstaand formulier in op onze VIP-nieuwsbrief!