Internationale Muziekwedstrijd
Koningin Elisabeth
VIP hospitality packages

Van 25 mei tot 18 juni

U houdt van klassieke muziek? U wilt uw klanten en zakenrelaties uitnodigen voor een uitzonderlijk evenement met internationale allure? Beleef samen met hen de Internationale Koningin Elisabethwedstrijd voor viool en ontdek de talenten van morgen!

De Internationale Muziekwedstrijd Koningin Elisabeth

De Internationale Muziekwedstrijd koningin Elisabeth is een prestigieus muzikaal evenement, gevolgd door een breed en vooral gepassioneerd publiek en talrijke media.

Het is tevens één van de weinige Belgische evenementen die een nationaal karakter weet te verheffen op internationaal niveau.

De Wedstrijd vond voor de eerste keer plaats
in 1951 en kan vandaag prat gaan op een internationale uitstraling en reputatie die tot ver buiten de Belgische grenzen reiken: de kandidaten komen uit de vier windstreken en de oud-laureaten zoals Leonid Kogan, Frank Braley, Vladimir Ashkenazy, Gidon Kremer, Vadim Repin, Marie Nicole Lemieux, Baiba Skride, Anna Vinnitskaya, Sergey Khachatryan, Ray Chen en Lorenzo Gatto behoren tot de meest gereputeerde musici ter wereld. De Koningin Elisabethwedstrijd wordt in cycli van vier jaar georganiseerd, met afwisselend sessies voor piano, cello, zang en viool.

In 2020 zijn we opnieuw aan de piano toe

Kalender van de activiteiten

Tijdens de pianowedstrijd 2020 worden er 8 concerten gegeven in het Paleis voor Schone Kunsten van Brussel :

Van maandag 25 mei tot zaterdag 30 mei, om 20u, treden iedere avond twee finalisten op samen met het Brussels Philharmonic, onder leiding van Stéphane Denève. Ze spelen elk een onuitgegeven opgelegd werk en een concerto naar keuze met orkestbegeleiding.

De laureaten worden op zaterdag 30 mei rond middernacht bekend gemaakt.

Dinsdag 16 juni, om 20u, concert met de 4de, 5de en 6de laureaat, het Orchestre Philharmonique Royal de Liège zal begeleid worden door Gergely Madaras.

Donderdag 18 juni, om 20u, het slotconcert met de eerste drie laureaten, het Antwerp Symphony Orchestra zal begeleid worden door Elim Chan.

De prijsuitreiking zal plaats vinden op dinsdag 2 juni, om 16u, in de Muziekkapel Koningin Elisabeth te Waterloo. En 2020,

Heeft u een vraag? Wilt u gratis een gepersonaliseerde offerte ontvangen?

Aarzel niet om ons te contacteren!

FOLLOW US

Blijft u graag op de hoogte van de nieuwste en meest exclusieve evenementen die u uw klanten en zakenrelaties kan aanbieden?

© 2020 VERHULST AND FRIENDS. All Rights Reserved.

Heeft u een vraag? Wilt u gratis een gepersonaliseerde offerte ontvangen?

Aarzel niet om ons te contacteren,we helpen u graag verder!
+ 32 2 880 71 53

Heeft u een vraag? Wilt u gratis een gepersonaliseerde offerte ontvangen?

Aarzel niet om ons te contacteren,we helpen u graag verder! Tel. : + 32 2 880 71 53

Blijft u graag op de hoogte van de nieuwste en meest exclusieve evenementen die u uw klanten en zakenrelaties kan aanbieden?

Schrijf u dan nu via onderstaand formulier in op onze VIP-nieuwsbrief!

Mailchimp NL inscription newsletter Verhulst.be

Blijft u graag op de hoogte van de nieuwste en meest exclusieve evenementen die u uw klanten en zakenrelaties kan aanbieden? Schrijf u dan nu via onderstaand formulier in op onze VIP-nieuwsbrief!