COVID-19 pos tools

Het desinfecteren van de handen zal verplicht worden in alle publieke ruimten, commerciële relaties, en natuurlijk ook op de werklocatie.
In deze context hebben wij onder andere een distributeur ontwikkeld voor het ontsmetten van de handen, maar ook andere producten waarover u alle details terug vindt in bijgevoegde catalogus. Onze partner POP Solutions is een 100 % Belgische productiebedrijf; zo kunnen bijzonder attractieve prijzen  worden.

DISPENSER VOOR ONTSMETTENDE HANDGELS

De handmatige dispenser voor ontsmettende handgels is de ideale oplossing bij de heropening van de winkels. Uw personeel, klanten of bezoekers kunnen in één klik hiermee hun handen ontsmetten. Hij wordt op strategische plaatsen geplaatst in de winkels, burelen, fabrieken, of andere openbare plaatsen.

cONTACTLOZE DISPENSER VOOR ONSTMETTENDE HANDGELS

De CONTACTLOZE dispenser voor onstmettende handgels is de ideale oplossing voor uw medewerkers, klanten en bezoekers om de handen op een volledig contactloze manier te ontsmetten. Een eenvoudige druk op de pedaal zorgt ervoor dat de gel verdeeld wordt.

andere pos tools

COUNTERDISPENSER VOOR ONSTMETTENDE HANDGELS : De counterdispenser is de ideale manier om op een stabiele en compacte manier handgel aan te bieden.

FLOORSTICKER VOOR SOCIAL DISTANCING : De floorsticker voor social distancing zorgt ervoor dat uw klanten gemakkelijk kunnen herkennen op welke afstand zij moeten blijven. Deze stickers worden elke 1m50 gekleefd, en zorgen ervoor dat zij in alle veiligheid in de wachtrij kunnen staan.

PLEXI AFSCHERMINGEN : De plexi afschermingen zijn de meest efficiënte manier om uw medewerkers en klanten te beschermen. Zij zijn makkelijk te plaatsen en te onderhouden.

Onze gewoontes veranderen, daarom past Verhulst and Friends haar catalogus aan de huidige context aan.

Heeft u een vraag? Wilt u gratis een gepersonaliseerde offerte ontvangen?

Aarzel niet om ons te contacteren!

FOLLOW US

Blijft u graag op de hoogte van de nieuwste en meest exclusieve evenementen die u uw klanten en zakenrelaties kan aanbieden?

© 2020 VERHULST AND FRIENDS. All Rights Reserved.

Heeft u een vraag? Wilt u gratis een gepersonaliseerde offerte ontvangen?

Aarzel niet om ons te contacteren,we helpen u graag verder!
+ 32 2 880 71 53

Heeft u een vraag? Wilt u gratis een gepersonaliseerde offerte ontvangen?

Aarzel niet om ons te contacteren,we helpen u graag verder! Tel. : + 32 2 880 71 53

Blijft u graag op de hoogte van de nieuwste en meest exclusieve evenementen die u uw klanten en zakenrelaties kan aanbieden?

Schrijf u dan nu via onderstaand formulier in op onze VIP-nieuwsbrief!

Mailchimp NL inscription newsletter Verhulst.be

Blijft u graag op de hoogte van de nieuwste en meest exclusieve evenementen die u uw klanten en zakenrelaties kan aanbieden? Schrijf u dan nu via onderstaand formulier in op onze VIP-nieuwsbrief!