VIP HOSPITALITY PACKAGES: BEDRIJFSEVENEMENTEN

Feestelijke sportmanifestaties, fascinerende culturele evenementen of concerten en shows: evenementenbureau Verhulst & Friends biedt u een uitgebreide catalogus vol exclusieve bedrijfsevenementen in België en het buitenland. De organisatie van deze kant-en-klare bedrijfsevenementen zijn perfect voorbereid, zodat u samen met uw klanten en zakenrelaties slechts één ding hoeft te doen: genieten van de luxueuze VIP-behandeling… Blader snel door onze all in bedrijfsevenementen!

  • Alle
  • Cultuur
  • Muziek
  • Sport

ORGANISATIE VAN BEDRIJFSEVENEMENTEN – EVENEMENTENBUREAU

Bent u op zoek naar een kwalitatief evenementenbureau voor de organisatie van uw bedrijfsevenementen? Dan bent u bij Verhulst and Friends aan het juiste adres! Evenementenbureau Verhulst and Friends kan immers bogen op meer dan 60 jaar ervaring met de organisatie van luxueuze en originele bedrijfsevenementen op maat in België en het buitenland. Kijk snel verder en ontdek welke evenementen  Verhulst and Friends voor uw bedrijf kan organiseren!

SPORT SPONSORING:
VERBIND UW MERK MET DE SPORTIEVE WAARDEN!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

  • Alle
  • sportieve sponsors

De communicatie, essentieel element in het leven.

Verhulst and Friends heeft een nieuwe ster toegevoegd aan haar dienstenaanbod: de bedenking van communicatiecampagnes 360 °, gebaseerd op de meest originele en relevante strategieën en creaties. Een belangrijke troef tegenwoordig: de “vrienden” die ons team hebben vervoegd, hebben een uitzonderlijke ervaring voor de ontwikkeling van burgercampagnes voor een beter “samenleven”, door het bewustzijn en de verandering van onze levensstijl.

FOLLOW US

Blijft u graag op de hoogte van de nieuwste en meest exclusieve evenementen die u uw klanten en zakenrelaties kan aanbieden?

© 2020 VERHULST AND FRIENDS. All Rights Reserved.

Blijft u graag op de hoogte van de nieuwste en meest exclusieve evenementen die u uw klanten en zakenrelaties kan aanbieden?

Schrijf u dan nu via onderstaand formulier in op onze VIP-nieuwsbrief!